Nieuwsbrief September: Jaarverslag Partners

Verslag partners & acquisitie

Dit jaar begon het zeer moeizaam met de partners. De crisis drukt de budgetten van onze sponsoren en alle partners die vorig jaar hadden deelgenomen aan de NWS-dag hadden voor dit jaar geen budget meer. Het werd dus een grote zoektocht naar nieuwe sponsoren. Het hele bestuur heeft eindeloos e-mails getikt naar verschillende bedrijven waar wij contacten hadden of geen contacten hadden. Na een lange zoektocht en een hoop stress heeft het ook heel wat opgeleverd: maar liefst zes workshops op de NWS-dag, terwijl dit er in voorgaande jaren vier waren. De workshops die gegeven werden waren van Unicef, TomTom, OC&C, WerkenbijdeEU.nl, het Rijkstraineeship en de Alex Vermogensbank. Met veel variatie in de workshops zat er voor iedereen iets bij.

Na de NWS-dag, voor de stichting de grootste bijeenkomst van het jaar, zijn wij doorgegaan met de banden met de partners te onderhouden. De consultancies waren voornamelijk aanwezig via de mailings die naar jullie uitgestuurd zijn. BCG, McKinsey en Booz hebben allemaal e-mails gestuurd voor hun events. We hopen dat een aantal van jullie daarbij aanwezig heeft kunnen zijn. Daarnaast zijn wij een partnership aangegaan met OOM Verzekeringen, omdat zij verzekeringen aanbieden die speciaal bedoeld zijn voor studenten in het buitenland.

Voor aankomend jaar zal het wederom een leuke uitdaging worden om voor de NWS-dag de juiste partners te vinden en gedurende het jaar onze leden te informeren over interessante evenementen van onze partners. Voor ideeën kunnen jullie terecht bij het nieuwe bestuurslid partners, Woudina Speldenbrink (partners@wereldwijdestudenten.nl). Volgend jaar belooft weer een topjaar te worden!

 

Elisabeth Philipse

Bestuurslid Partners 2012-2013

University of Oxford / London Business School