Schrijf je in voor de NWS-dag op 20 december 2013

Schrijf je nu in voor de NWS-dag 2013 op 20 December!

Op 20 december 2013 is het weer tijd voor de jaarlijkse NWS-dag en natuurlijk zijn we erg verheugd om je weer dit jaar uit te nodigen. Zoals elk jaar heeft het NWS weer een vol programma met interessante sprekers, workshops, lunch en een borrel gepland. Daarnaast wordt ook het NWS-onderzoek aangeboden aan het ministerie van OC&W, waarbij veel voor Nederlandse studenten in het buitenland gebaat is natuurlijk. Het grootste gedeelte van de dag is gratis, het enige is dat je naar het ministerie van OC&W moet komen in Den Haag, vlak naast Den Haag Centraal Station. Let wel, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in want dit jaar zullen onder andere OC&C en TomTom een workshop geven!

Aanmelden NWS-Dag 2013

Natuurlijk is de deelname aan de NWS-dag weer gratis! Mocht je na je inschrijving toch opeens niet meer kunnen? Stuur dan even een mail naar: secretaris@wereldwijdestudenten.nl.

Hopelijk tot 20 december!

Adres OC&W:

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Rijnstraat 50

2515 XP Den Haag