Scholierendag

Ben je je aan het oriënteren voor je bachelorstudie? Weet je dat je keuze breder is dan Amsterdam, Utrecht of Leiden? Dat je aan dit lijstje Oxford, Washington, Uppsala, Seoul of Parijs kunt toevoegen? Spreekt dit jou aan, maar heb je geen idee waar je moet beginnen als je een studie in het buitenland wilt doen? Dan is de NWS-Scholierendag voor jou een mooi beginpunt.

De NWS-Scholierendag vindt plaats op zaterdag 8 april 2017! Op deze dag, bedoeld voor middelbare scholieren van de vierde tot en met zesde klas uit het hele land, organiseert NWS een gratis informatiedag over studeren in het buitenland. Verschillende organisaties (Fulbright Center, WilWeg, de Duitslanddesk, Ivy Circle en meer) geven presentaties over onderwerpen als onderwijssystemen, aanmeldingsprocedures, kosten en praktische zaken die je tegenkomt als je in het buitenland wilt studeren. Daarbij is er ook de gelegenheid om vragen te stellen aan deze organisaties en studenten die in het betreffende land gestudeerd hebben.

Op de informatiemarkt zijn er nog meer mogelijkheden om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van de verschillende organisaties. Ook zijn er NWS’ers aanwezig die je graag alles vertellen over hun ervaringen in het buitenland en al je vragen beantwoorden.

De dag is gratis en zal plaatsvinden op het Wolfert Tweetalig in Rotterdam vlakbij station Rotterdam Centraal.  Het programma begint om 11.00u en eindigt om 15.00u.

Programma:

Het programma voor de NWS Scholierendag 2017 wordt hier binnenkort gepubliceerd! Bekijk hier in de tussentijd een filmpje van een vorige editie van de Scholierendag!

Adres:

Wolfert Tweetalig
Bentincklaan 280
3039 KK Rotterdam

Inschrijven NWS Scholierendag 2017

Inschrijven NWS Scholierendag 2017

Schrijf je hier gratis in voor de NWS Scholierendag op zaterdag 8 april 2017. Je informatie wordt alleen gebruikt voor het organiseren van dit evenement. Vraag? Neem contact op met NWS via [events@wereldwijdestudenten.nl]

Waarover wil je een presentatie bijwonen? Geef hieronder je voorkeur aan. Het programma van de dag zal hierop gebaseerd worden.

NWS behoudt zich het recht de inhoud en het aantal presentaties te wijzigen.
Bezig met versturen