Deze pagina is middels een geautomatiseerd proces voor archiveringsdoeleinden geïmporteerd uit de oude website van NWS (toen nog: NEWS). Dientengevolge ontbreken sommige afbeeldingen en is een aantal hyperlinks niet langer opvraagbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Zomercursus in Damascus

Het Nederlands Instituut voor Academische Studies Damascus organiseert in juni en juli een cursus Interculturele Communicatie. Voor NEWSleden die op dit moment een bachelor- of masteropleiding volgen, zowel binnen als buiten Nederland, kan deze cursus interessant zijn. Meer informatie over deze cursus is te vinden in dit document.

De cursus Interculturele Communicatie zal dit jaar plaatsvinden van 26 juni t/m 7 juli in Damascus, Syrië. De deadline voor aanmelding is 1 maart 2011. Je kunt je vanaf vandaag aanmelden door het aanmeldingsformulier in de bijlage in te vullen en op te sturen naar: deputydirector@ni-damascus.org

Daarnaast zullen er op het Nederlands Instituut ook nog twee cursussen plaatsvinden in de zomer van 2011:

Meer informatie over de drie cursussen is ook te vinden op de website van het NIASD: www.niasd.org