10 for 10 Challenge

Gepubliceerd op 05-06-2017 at 11:07

10 for 10 challenge

NWS bestaat 10 jaar en dit willen we met jou vieren. Doe mee aan de 10 for 10 challenge en ontvang waar dan ook ter wereld een stukje Nederland! De drie NWS-leden die als eerste tien nieuwe studenten voor NWS kan rekruteren krijgen maar liefst €45 aan krediet, te besteden op we Nederland Wereldwijd webwinkel. Daarnaast ontvangen alle NWS-leden nog eens 10% korting op al hun aankopen via Nederland Internationaal!

Wat moet je doen?

Zoek zo snel mogelijk tien Nederlanders die in het buitenland studeren en overtuig hen om zich kosteloos en eenvoudig aan te melden voor NWS via onze website. Stuur vervolgens een lijst van de tien leden die je hebt gerekruteerd aan [secretaris@wereldwijdestudenten.nl]. Indien je een winnaar bent neemt NWS contact met je op per e-mail.

Wat kun je winnen?

Van Calvé pindakaas tot Knorr wereldgerechten in den vreemde… Bij Nederland Internationaal kun je terecht voor typisch Nederlandse producten. Mocht je de winnaar zijn van de 10 for 10 challenge van NWS, dan schrijven wij 45 euro op je account bij. Maar er is meer! Voor alle leden van NWS bieden we namelijk een speciale kortingscode (“NWS-student”), welke 10% korting geeft op ons uitgebreide assortiment. Met onze ’ten minste houdbaar tot’ garantie weet je hoe lang producten minstens houdbaar zijn: dat is wel zo handig! Door scherp inkoopbeleid zijn we in staat onze diensten betaalbaar aan te bieden, zeker aan de leden van NWS! Iedere week hebben we nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen.

Nederland Internationaal maakt Nederlandse producten bereikbaar, betaalbaar en houdbaar over de hele wereld! 

 

 

ACTIEVOORWAARDEN

1. De eerste drie NWS-leden die een e-mail sturen met daarin een lijst van tien leden die door hen zijn gerekruteerd na 01/06/2017 winnen de prijs van €45 krediet op de website van Nederland Internationaal. Deze prijs is niet inwisselbaar of overdraagbaar op derden.

2. Voor deelname aan de actie dienen zowel jijzelf als de leden die je inschrijft een studie te (gaan) volgen in het buitenland, of dit in het verleden te hebben gedaan.

3. Het is niet toegestaan leden compensatie aan te bieden om zich te laten inschrijven m.u.v. het vermelden van de algemene voordelen van het vrijblijvende NWS-lidmaatschap.

4. Om het verifiëren van leden makkelijker te maken dienen alle leden te vermelden zich via jou te hebben aangemeld middels het inschrijfformulier. NWS is niet verplicht inschrijvingen zonder referentie te erkennen als leden die door jou zijn aangemeld.

5. NWS behoudt het recht deze actievoorwaarden te wijzigen.